Ευχαριστήριο μήνυμα Προέδρου Κοινότητας Σπερχειάδας

2022-04-02 11:57

Μέσα σε έναν καταιγισμό «μαύρων» ειδήσεων και δυσάρεστων γεγονότων, μέρες όπως η περασμένη Κυριακή στην ηλιόλουστη και κατάμεστη από κόσμο, κεντρική πλατεία της Σπερχειάδας, αποτελούν μικρές, αλλά πολύτιμες δόσεις χαράς.

Ο Ημιμαραθώνιος Σπερχειού Αθανάσιος Ακρίδας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία , γιατί στηρίχθηκε σε τρία βασικά συστατικά:
- στην αγάπη των συμμετεχόντων για τον αθλητισμό,
- στο μεράκι όλων όσων συμμετείχαν ψυχή και σώμα στη διοργάνωση του αθλητικού αυτού γεγονότος,
- στην αμέριστη στήριξη των μικρών και μεγάλων εθελοντών από τη Σπερχειάδα και από όμορες κοινότητες.

Ευχαριστούμε το Δήμαρχο Γιώργο Χαντζή για την αμέριστη συμπαράσταση και την οικονομική αρωγή της εκδήλωσης και τον Αντιδήμαρχο Ανδρέα Παπασάρα, ο οποίος κόπιασε για την προετοιμασία και τη βέλτιστη διεξαγωγή του αγώνα.

Αξίζει ένα τεράστιο ευχαριστώ στο Δημήτρη Κοτορλό, ο οποιος ήταν η ψυχή του αγώνα και στη Νίκη Καραγιώργου για την πολύπλευρη βοήθεια που μας προσέφερε.

Ευχαριστούμε εξίσου, τον «Ποδηλατικό Άθλο στα βουνά της Ρούμελης» και ιδιαίτερα το Γιάννη Κατσίκα, εμπνευστή του Ημιμαραθωνίου, για την παραχώρηση της συνδιοργάνωσης αυτού του εξαιρετικού αγώνα στο Δήμο μας, καθώς και τους χορηγούς μας, των οποίων η συνδρομή ήταν καταλυτική.

Τους Διευθυντές και τους μαθητές του Γυμνασίου - Λυκείου Σπερχειάδας για το μήνυμα ειρήνης που μας μετέδωσαν με τον πιο όμορφο τρόπο, τους πάντα χαμογελαστούς παρουσιαστές μας Λένα Κανέλου και Πανό Ζιάκα σε μια παρουσίαση  που πολλοί θα ζήλευαν και φυσικά, την τοπική σύμβουλο Κατερίνα Σιούτα, πάντα δραστήρια και ενεργή σε κάθε δράση της κοινότητας μας.

Ειδικές ευχαριστίες στο Διοικητή ΑΤ Σπερχειάδας Γεώργιο Σταθοκώστα, στο ΕΚΑΒ Λαμιας, στον Ερυθρό Σταυρό και στην Ένωση Φυσικοθεραπευτών Φθιώτιδας για τη σημαντική συνεισφορά τους.

Τέλος, το πιο θερμό ευχαριστώ, στις Κοινότητες και στους Συλλόγους που μας στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις, στους εθελοντές μας που χωρίς αυτούς τίποτα δε θα ήταν το ίδιο, σε όλους όσους μας βοήθησαν στο στήσιμο, στην υλοποίηση και ολοκλήρωση του αγώνα χειροπιαστά, πίσω από κάμερες και φωτογραφικές μηχανές, αθόρυβα και χωρίς δημοσιότητα.
Αυτοί άλλωστε είναι η ψυχή της Σπερχειάδας, η ψυχή του Δήμου μας.

Και το χρόνου να είμαστε όλοι καλά, όλοι εδώ σε έναν ακόμη καλύτερο «Ημιμαραθώνιο Σπερχειού Αθανάσιος Ακρίδας».

Νίκος Τζιβελέκας
Πρόεδρος Κοινότητας Σπερχειάδας